Είμαστε τοπική επιχείρηση ενοικιάσεως Μοτοσυκλετών & Αυτοκινήτων

H εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 1998 από τον κύριο Δημήτρη Κοπιδάκη. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες ενοικίασης μοτοσυκλετών στο νησί της Κρήτης.

Έχουμε ζήσει στο εξωτερικό σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και υπήρξαμε τουρίστες σε πολλές χώρες του κόσμου. Γιαυτό κατανοούμε πλήρως τη νοοτροπία των πελατών κατά τη διάρκεια των διακοπών. Η επιχείρηση μας ακολουθεί όλα τα διεθνή πρότυπα. Γνωρίζοντας ότι η ενοικίαση αυτοκινήτου για διακοπές ή ενοικίαση μοτοσυκλέτας μπορεί να είναι μια δύσκολη επιλογή και μερικές φορές μια απογοητευτική διαδικασία, είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
autorentals-motorentals-stuff
-
Ικανοποιημένοι πελάτες
-
Οχήματα Στόλου
-
Διαθέσιμοι προορισμοί παραλαβής & παράδοσης στην Κρήτη
-
Επιβεβαιωμένες κρατήσεις

Περιπλανηθείτε στην Κρήτη χωρίς προβλήματα με την ενοικίαση μοτοσυκλέτας

Πάνω από 22 χρόνια εμπειρία

Η σωστή και ουσιαστική εξυπηρέτηση είναι η κινητήρια δύναμη μας. Αποτυπώνεται απόλυτα στα σχόλια των ευχαριστημένων πελατών.  Είμαστε η εταιρεία ενοικιάσεων μοτοσυκλετών & αυτοκινήτων που συχνά προτείνουν στο tripadvisor οι ταξιδιώτες.

Ασφαλείς μοτοσικλέτες

Όλες οι ενοικιαζόμενες μοτοσυκλέτες μας είναι καινούργιες. Κάνουμε συχνούς ελέγχους στις για να μπορείτε να απολαμβάνετε την βόλτα χωρίς να σας απασχολεί η ασφάλεια τους.  Αν συμβεί κάποια μηχανική βλάβη, τότε αντικαθιστούμε την μοτοσυκλέτα άμεσα.

Προσιτές τιμές,
χωρίς κρυφές χρεώσεις

Στις τιμές μας συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και όλοι οι τοπικοί φόροι και δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Η σχέση τιμής – ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι μοναδική.

Άφιξη & Άμεση παραλαβή
χωρίς καθυστερήσεις.

Είμαστε πάντα ακριβής στο ραντεβού μας για παράδοση μοτοσυκλέτας στο αεροδρόμιο, λιμάνι ή στο ξενοδοχείο σας. Παρέχουμε δωρεάν χώρο στάθμευσης σε όλα τα αεροδρόμια και λιμάνια της Κρήτης.

24/7 Οδική βοήθεια.

Παρέχουμε στους πελάτες μας οδική βοήθεια σε 24ωρη βάση. Για να είστε και να νοιώθετε σίγουροι.

CDW (Collision Damage Waiver)

Απολαύστε την βόλτα σας χωρίς φόβο, χωρίς την έννοια για έξοδα εκτός προϋπολογισμού. Εάν γίνει κάποια ζημιά, η ασφάλιση απαλλαγής θα καλύψει την απαλλαγή που αναφέρεται στην ασφάλεια ενοικίασης μοτοσυκλέτας.

Οnline Ενοικίαση μοτοσυκλέτας στην Κρήτη

Θα επικοινωνήσουμε σύντομα να επιβεβαιώσουμε την κράτηση
και να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας.